Ferestre Termoizolante

Va stam la dispozitie cu o gama variata de ferestre termoizolante confectionate din profile de aluminiu, lemn stratificat, lemn stratificat placat cu aluminiu si profile din PVC. Ca si culori va putem oferi imitatii de lemn realizate prin foliere sau culori iuni obtinute prin vopsire. Sticla termopan este de cea mai buna calitate, cu doua sau trei foi de sticla in functie de cerintele dumneavoastra, intre care se afla introdus argon. Tipurile de sticla folosite sunt: dual protect, low-e, reflexiv, fumuriu, duplex-antiefractie, securizat, sablat sau cu diverse ornamente. Foile de sticla pot avea grosimi de 4 mm sau 6 mm, astfel incat sa beneficiati de izolatie fonica si temica superioara.

Rehau-Euro 70                                                    Rehau Sinego                                              Rehau Geneo

In cazul ferestrelor din PVC folosim profile Rehau cu 5 sau 6 camere armate cu bare de otel galvanizat de grosime adaptata configuratiei si dimensiunii ferestrei. Seriile de profile Rehau sunt: Euro 70, Sinego sau Geneo (folosite si la casele pasive). Feroneria folosita este Roto sau G-U. Putem sa realizam ferestre cu deschidere simpla, cu deschidere oscilobatanta, cu deschidere exterioara, osciloculisante sau armonice. Va puem oferi de asemeni, ferestre confectionate din profile Veka sau Salamander.

In cazul ferestrelor din aluminiu folosim profile cu rupere de punte termica in general de provenienta greceasca de la Alumil sau belgiana de la Reiners. De asemeni putem lucra si cu materialul pus la dispozitie de catre client. Putem sa realizam ferestre cu deschidere simpla, cu deschidere oscilobatanta, glisante sau glisante cu ridicare precum si armonice. De asemenea putem confectiona pereti cortina, sere, luminatoare, precum si compartimentari interioare .

Pentru casele inteligente, va punem la dispozitie ferestre actionate electric, care pot fi controlate prin sisteme de management al cladirii,spre exemplu KNX, alaturi de alte dispozitive elctrice ale casei precum: jaluzele exterioare, perdele, centrala termica sau de efractie, iluminat, etc. Afla mai multe detalii in acest sens telefonic la 0722 640 604.

In cazul ferestrelor din lemn stratificat sau chiar lemn stratificat placat cu aluminiu, compania noastra le importa din Austria de la firma Josco si va asiguram montajul. Vizitati magazinul nostru de prezentare cu ferestre Josco!